Cutremur în sport: Simona Halep urmează să divorțeze de Toni Iuruc

Divorţ de răsunet în România: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit.

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când s-au căsătorit civil, după o decizie luată de comun de acord.

Cei doi vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, conform Prosport.

Simona Halep şi Toni Iuruc nu vor avea de făcut niciun partaj deoarece au convenit înainte de căsătorie care este statutul material al fiecăruia. Practic, fiecare pleacă cu averea cu care a venit în relaţie.

Motivul divorţului, potrivit unor surse apropiate familiei, ar fi distanţa dintre cei doi, din cauza carierei Simonei.

Înainte de a ajunge la această decizie şi la insistenţele părinţilor, Simona şi Toni au încercat să mai dea o şansă relaţiei lor şi au plecat în Grecia într-o vacanţă. Concluzia după călătoria făcută împreună a fost aceeaşi – divorţul!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, pe 13 noiembrie 2022, la Sinaia, urmau să aibă cununia religioasă și nunta.

Contactat de fanatik.ro, în jurul orei 18, Toni Iuruc, vizibil mâhnit, a acceptat să dea o scurtă declarație, prin care confirmă divorțul de Simona Halep.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc.