Dan Capatos, reacție despre război: Eu am datoria să-mi apar copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara!

Invazia Rusiei în Ucraina a stârnit panică și în România, asta se poate observa cu ochiul liber dacă este să ne raportăm la cozile de la pațapoarte. Chiar dacă țara noastră face parte din NATO, multi români se tem pentru viața lor din cauza lui Vladimir Putin.

Există și vedete care nu ar vrea să audă de razboi, în cazul în care România va fi atacată. Spre exemplu, Dan Capatos, cunoscutul realizator de emisiuni al Antenei 1 ar da bir cu fugiții dacă Vladimir Putin ar invada țara noastră.

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm.

Eu am datoria să-mi apar copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani”, a spus Dan Capatos în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Războiul din Ucraina a intrat în a doua săptămână. Rușii continuă să atace, dar nu au făcut nicio cucerire importantă în rândul orașelor ucrainene. Mulți civili au ales să plece din calea războiului, numai în România au intrat peste 300 000 de refugiați.