Daniel Ghiță: ”familie degenerată formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali”

Deputatul PSD, Daniel Ghiță, fost campion la lupte, a publicat un text controversat, prin care atacă istoria regalității din România. Textul cu pricina a fost scris cu o zi înainte de împlinirea a 73 de ani de la alungarea Regelui Mihai din România.

Daniel Ghiță îi acuză pe regii care au obținut independența, recunoașterea internațională a statului și Marea Unire că au fost „familie formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali”, informează ziaristii.com.

Pe 3 ianuarie 1948, Regele Mihai era obligat de comuniști să părăsească teritoriul României. Evenimentul avea loc la 4 zile după ce, pe 30 decembrie 1947, suveranul fusese silit să abdice. Se punea oficial punct scurtei perioade (între 1866 și 1947 – adică 81 de ani) în care s-au obținut cele mai mari realizări și cele mai însemnate progrese din istoria țării.

Dar Daniel Ghiță preia un text al istoricului Gică Manole, în care se pretinde că, dimpotrivă, „degenerata familie Hohenzollern a ținut poporul român în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite și muncă fără răsplată”.

Fost luptător de kickbox, Daniel-Florin Ghiță (40 de ani) este deputat de PSD Ilfov.

Mesajul postat de Daniel Ghiță pe 2 ianuarie:

„30 DECEMBRIE – ZI DE SĂRBĂTOARE NAȚIONALĂ

Se împlinesc 74 de ani de la izgonirea din fruntea României a unei familii degenerate, Hohenzollern, familie formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali.

74 de ani, timp în care degenerata familie Hohenzollern a ținut poporul român (90% din masa sa) în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite și muncă fără răsplată.

74 de ani în care odioasa familie nemțească a modernizat statul, societatea românească la suprafață: casa regală și oligarhia cu privilegiile, iar poporul român cu muncă grea, nedreptate, sărăcie, întuneric, crime în masă (vezi 1888; 1907), bordeie.

74 de ani de Istorie irosită, eșuată!

74 de ani de destin istoric întunecat!

Trei din cei patru regi – Carol I, Carol II, Mihai – s-au „înnobilat” prin fapte de înaltă trădare față de Țară: Carol I, în septembrie 1914, când a abdicat; Carol II, pe toată durata vieții și domniei sale spurcate; Mihai, prin actul de la 23 august 1944.

Așadar, 30 decembrie este o mare sărbătoare națională…

Acum, la ceas aniversar, vă invit la un act de dreptate istorică: Damnatio Memoria!” Gica Manole

Pentru cei care vor să știe istoria adevărată a României, citiți cărțile scrise de istoricul Gică Manole

Istoria se repetă?

Nihil Sine Deo“