De ce show au avut parte medicii SMURD veniți la o intervenție: ”flăcările iadului să te ardă!” – VIDEO

Personalul medical de pe SMURD are parte de tot felul de situații, de la unele tragice și până la unele comice sau, am spune noi, greu de interpretat.

O astfel de situație s-a întâmplat și în cazul de față, unde o tânără a făcut spectacol într-o ambulanță SMURD. Veniți la fața locului pentru a acorda primul ajutor tinerei, personalul medical a trebuit să asiste la un adevărat recital:

”Flăcările iadului să te ardă! Eu sunt satana, dobitocule! Știi ce înseamnă dobitoc?” au fost câteva din urlete scoase de tânăra aflată în ambulanță.

”Dacă dragoste nu e, nimic nu e, nici soare nu-i, nici viață nu-i, iar eu mă simt al nimănui” – și-a continuat tânăra repertoriul.

Ambulanțierul îi transmite să rămână întinsă pe spate iar tânăra continuă: „Pe planeta Pământ și pe planeta albastră… mare să se reverse asupra voastră dacă nu înțelegeți nimic. Potopul vine! Vine Ilie, se răzbună! Mihail, Lucifer, vino înapoi, să fim iar amândoi, vino la mine..”

Prea multe comentarii nu ar fi de făcut, este clar că nu știi cine se află la capătul telefonului care solicită ambulanța până nu vezi cu ochii tăi.

 

@andreinedelcu72 #5pasidebine ♬ sunet original – Andrei Nedelcu WNW