Deputată de Neamț, pe post de paznic într-un incident cu îmbrănceli și jigniri în Parlament! – VIDEO

O confruntare tensionată a avut loc miercuri în Camera Deputaților între mai mulți parlamentari de la AUR și USR, culminând cu schimbul de cuvinte dure și îmbrânceli.

Scenele regretabile au avut loc în timpul ședinței de plen, iar atmosfera s-a încins în urma unui schimb de replici acide între membrii celor două partide, informează stiripesurse.ro.

Publicitate

Dan Tănasă, deputat AUR, a adresat cuvinte jignitoare colegului său din USR, Ilie Victor, spunându-i: „Mă gunoiulele, mă”. Imaginile au surprins momentul în care tensionarea verbală s-a transformat în îmbrânceli între cei doi reprezentanți politici.

În tentativa de a calma spiritele, Bogdan Rodeanu, vicelider al grupului USR, a intervenit în dispută. „Ce vii așa spre mine? A pus mâna pe mine, gunoiul ăsta al tău. A pus mâna pe mine, Bogdan. De ce nu te-ai dus la el?”, i-a replicat Dan Tănasă lui Bogdan Rodeanu, extinzând tensiunile în rândul parlamentarilor.

Deputata AUR de Neamț, Mitrea Dumitrina, s-a aflat pe post de ”paznic” în acest conflict, încercâd să-și calmeze colegul de partid de a transforma disputa într-una violentă. Nu e pentru prima dată când deputata se străduiește cu mai mult sau mai puțin succes să aplaneze scandalurile în care sunt implicați colegii săi din AUR.

În schimb, lucrurile nu sunt atât de tensionate în județul Neamț, unde partidul deputatei Mitrea Dumitrina (AUR) primește o gură de oxigen și va candida pe liste comune cu Alianța Național Țărănistă, unde noul președinte este tocmai fosta senatoare PSD Emilia Arcan, cea care a condus filiala APP, partidul înființat de Liviu Dragnea.

Publicitate