Deținut condamnat pentru omor, implicat în relații interzise cu personalul medical!

Un deținut aflat în regim de maximă siguranță în Penitenciarul Arad, unde ispășește o pedeapsă de 13 ani pentru omor, a fost implicat într-un scandal după ce a fost repartizat să lucreze la cabinetul medical al închisorii.

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au dezvăluit că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin una dintre asistentele unității medicale, fapt care a stârnit neliniște în cadrul instituției penitenciare.

Publicitate

Conducerea penitenciarului a aflat că, în cursul anului 2022, deținutul ar fi început o relație cu una dintre asistentele medicale. Deși nu s-a declanșat oficial o anchetă internă, conducerea închisorii a luat măsuri informale, întrebând-o pe femeie dacă zvonurile erau adevărate.

Asistenta a recunoscut deschis relația și, pentru a evita un posibil scandal și o cercetare disciplinară, a decis să demisioneze în liniște.

Sursele citate au indicat că existau și suspiciuni cu privire la alte două asistente care ar fi avut relații similare cu deținutul condamnat pentru omor. Într-un caz, s-a descoperit chiar un telefon mobil, presupus a fi folosit de către bărbat, însă acest aspect nu a putut fi dovedit.

Ca măsură preventivă, deținutul a fost transferat la Penitenciarul Craiova. Deși distanța dintre cele două locații penitenciare este considerabilă, asistenta care a avut o relație cu el la Arad l-a vizitat și în noua locație. Cu toate acestea, nu s-a confirmat că ea ar fi reușit să obțină o întâlnire în camera intimă, având în vedere că deținutul este deja căsătorit.

Publicitate