Dezvăluiri despre Irinel Columbeanu: ”Nu mâncase de șase zile! Nu mai văzusem așa ceva”

Serghei Mizil a ieșit în apărarea lui Irinel Columbeanu, criticat recent pentru pierderea averii sale și a vilei din Izvorani. Mizil consideră că fostul milionar a fost victima unor persoane rău intenționate care au profitat de starea sa vulnerabilă.

„Toată lumea spune că el bea, că el făcea… El nu mâncase de șase zile, nu mâncase, l-au adus acolo, efectiv, nu mai văzusem așa ceva. Mi se rupea inima, că de aia mă înjură toți. Și au spus că l-au luat de pe o bancă…

Un om care e conștient sau care își păstrează un ban… El a avut multe sute de milioane decât cinci milioane. Să ajungi să nu mănânci de cinci zile e ceva, nu mai ești conștient. Efectiv, nu mâncase”, a declarat Mizil la Xtra Night Show, conform SpyNews.

Mizil a oferit detalii și despre pierderea vilei din Izvorani. Conform spuselor sale, Columbeanu ar fi împrumutat o sumă semnificativă de bani de la o femeie pentru a investi într-o afacere cu materiale de construcții, promițând vila ca garanție. Afacerea eșuând, a pierdut atât banii, cât și proprietatea.

„A intrat în proprietatea unei doamne care îl împrumutase cu circa două milioane de euro pe domnul Columbeanu. Nu cred că a calculat cu dobândă, pentru că erau apropiați, mai mult sau mai puțin.

Nu știu exact suma, dar știu că i-a lăsat casa în schimbul banilor din cauza rateului pe care îl avusese cu materialele de construcție, columbit”, a explicat Eduard Uzunov, prezent la emisiune.

Declaratiile lui Mizil vin ca o contrapondere la criticile aduse lui Columbeanu pentru modul în care și-a gestionat averea. Rămâne de văzut dacă aceste dezvăluiri vor schimba percepția publică asupra fostului milionar.

Publicitate