Diana Șoșoacă, preluată de SMURD, după ce a acuzat că a fost bruscată de Jandarmerie!

Astăzi, senatoarea Diana Șoșoacă a fost preluată de o ambulanță SMURD după ce i s-a făcut rău în timpul unui protest organizat în fața sediului Biroului Electoral de Sector 2.

Aceasta a acuzat că au fost furate voturi și a provocat un scandal de zile mari, refuzând insistențele jandarmilor de a se calma.

Șoșoacă a încercat să spargă cordonul de jandarmi și a insultat forțele de ordine, susținând că în camioanele sosite la fața locului se aflau voturi furate. În timpul altercației, senatoarea s-a împins și s-a certat minute în șir cu jandarmii, încercând să treacă printre aceștia.

După ce i s-a făcut rău, aceasta a fost la un pas de leșin, necesitând intervenția medicilor de pe ambulanță, care au declarat că tensiunea ei era foarte crescută din cauza agitației prin care a trecut.

Înainte de a fi preluată de ambulanță, Diana Șoșoacă a declarat că jandarmii au bruscat-o și că au fost împotriva ei deoarece a surprins momentul în care au sosit camioanele cu voturi, considerând această acțiune ilegală. „Au agresat-o jandarmii că a descoperit furtul de voturi!”, a declarat și deputatul Ciprian Ciubuc, prezent și el la protest.

„Să aibă uniformă și să aibă ecuson, în momentul în care sacii se descarcă trebuie completat un proces verbal de predare-primire. Omul care predă și își asumă în conformitate cu legea penală și omul care primește și își asumă în conformitate cu legea penală.

Jandarmii au obligația să apere valorile democratice, nu să stea să păzească hoții. Aici nu se știe câți saci sunt, nu se știe cine i-a predat, habar nu ai!”, a spus Diana Șoșoacă înainte de a începe să se simtă rău.

Incidentul a atras atenția publicului și a generat controverse în spațiul public, amplificând dezbaterea cu privire la corectitudinea procesului electoral și la intervenția forțelor de ordine.

Publicitate