Directorul revistei ”Lumea Credinței” a mers în vizită la o mănăstire cu elicopterul! – VIDEO

Vizită surpriză la Mănăstirea Lainici! Un enoriaș a ajuns la cele Sfinte cu elicopterul!  

TV Sud a surprins imaginile cu sosirea și a informat că invitatul special a fost așteptat și preluat chiar de însuși starețul Mănăstirii Lainici, notează stiripesurse.ro.

Așa cum era și firesc, enoriașii veniți la slujbă mai pe modul omenesc, pe jos sau cu mașini, au fost surprinși de descinderea exclusivistă.

Sursa citată a aflat între timp și numele credinciosului: Pelerinul care a venit cu elicopterul la Mănăstirea Lainici este Răzvan Bucuroiu, director editorial la Lumea Credinței.

,,În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.”, a transmis IPJ Gorj.

„Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieți mari, dar ne-a cam zgâlțâit în Defileu…

Această postare a stârnit comentarii mai mult decât bizare, printre care afirmații că aș fi proprietar de elicopter. La așa ceva chiar nu știu ce să răspund, poate doar sperând că într-o zi mă voi plimba cu satelitul. Propriu, desigur.

Nu mă gândeam că o astfel de postare va genera bârfe aiuritoare, comentarii halucinante. Dar ne-am obișnuit cu asta în mediul nostru mioritic, nu-i așa? Din țânțar armăsar, din simplu ziarist proprietar de elicopter…”, a notat Răzvan Bucuroiu pe pagina sa de socializare.