Disponibilizări masive la Troleibuzul. Șefa PSD Piatra-Neamț rămâne pe funcție

Societatea Troleibuzul trece prin momente critice datorită managementului prost din ultima perioadă, iar ultima decizie a Consiliului de Administrație al SC Troleibuzul SA a fost să disponibilizeze un număr de 46 salariați pentru a reduce din cheltuieli.

Sigur că membrii Comsiliului de Administraie își ridică nestingheriți, în continuare, indemnizațiile pentru prezența la ședința lunară care durează doar 30 de minute și în timpul căreia, printre cafele și fursecuri, se iau decizii de disponibilizare a angajaților.

Publicitate

Unul din membrii de vază ai acestui CA este Florentina Moise, proaspătul președinte PSD Neamț, absolventă de psihologie și a Universității Naționale de Apărare. Ce are în comun funcția de conducere de la Troleibuzul cu psihologia sau studiile militare, ramâne o enigmă.

Cert este că proaspăta președintă PSD Piatra-Neamț trebuia recompensată financiar pentru activitatea de membru de partid prin plasarea în CA-ul societății Troleibuzul.

Nu vă gândiți că este singura! Tot aici îl întâlnim pe un alt membru PSD de marcă în persoana lui Stăcescu Valeriu Vasile, fost angajat al lui Ionel Arsene, dar și Stanciu Gheorghe, un fost consilier al lui Arsene. Lista continuă cu Ungureanu Mariana și Dominte Mihai, un cumnat de-al lui Ionel Arsene.

Așadar o trupă de activiști PSD sau apropiați ai lui Ionel Arsene au luat decizia de a trimite acasă 46 de angajați: soferi, mecanici, strungari, carosieri, ingrijitori, electricieni, dispeceri, pentru ca societatea Troleibuzul să poată plăti Consiliului de Administrație îndemnizațiile lunare.

Publicitate