„Distracție” în mașina de poliție! Un agent i-a tratat pe romii dintr-o localitate cu manele

Un agent care a intervenit aseară la aplanarea unui conflict între două femei în Sărata s-a gândit, după intervenție, să-i distreze pe romii prezenți, făcând „discotecă” cu autospeciala de poliție.

Un filmuleț îl surprinde pe agent dansând în mașina de poliție, pe manele. Aseară, un echipaj de poliție s-a deplasat în Sărata, pentru a aplana un conflict iscat între două femei. Cele două tinere au fost calmate cu amenzi consistente, anunță bistriteanul.ro.

Publicitate

„Aseară, în jurul orei 19.22, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Bistrița a intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două femei din cartierul Sărata. La fața locului au fost identificate două tinere de 23, respectiv 24 de ani, ambele sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 1500 de lei. ”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

După ce scandalul a fost aplanat, un agent s-a gândit să aducă puțină voie bună în populația romă din Sărata și a pus manele în mașina de poliție. Mai mult, a și dansat în mașină, alături de localnicii care se minunau de reacția agentului.

Întreaga scenă a fost transmisă live pe Facebook, de unul dintre participanți. Filmulețul a ajuns și la superiorii agentului, care au dispus verificări cu privire la cele surprinse în live-ul de pe Facebook.

Publicitate