Doi băieți dornici de o aventură cu o tânără au ajuns sechestrați, chinuiți și bătuți într-un apartament!

Visau o aventură fierbinte, dar s-au trezit într-o realitate cruntă. Vorbim despre doi tineri de 19 şi 20 de ani din Dâmboviţa, care au vrut să agaţe o domnişoară pentru a le satisface poftele. Numai că, în cele din urmă, ei au fost „cei agăţaţi”.

Au fost sechestraţi, umiliţi şi filmaţi într-un apartament din Târgovişte, după care au fost şantajaţi cu imaginile.

Povestea a început când unul dintre băieţi a fost abordat de-o adolescentă pe reţelele de socializare. Tânărul de 19 ani a crezut că a dat lovitura. Şi-a luat şi un prieten de 20 de ani, gândind că unde-s doi, puterea creşte. Când au ajuns însă la apartamentul fetei, au avut parte de o surpriză neplăcută, notează observatornews.ro.

Victimă: Eu nu ştiam că vobesc cu iubitul ei. Dra iubitul ei a vorbit cu mine prin mesaje şi el m-a chemat aici. Erau doi în afara blocului şi ţineau de uşă. 

În loc de o primire fierbinte, au primit un duş rece. După ce au fost au fost ademeniţi în apartamentul adorescentei, tinerii au fost supuşi la chinuri groaznice.

Victimă: Ne-au luat. Ne-au dat cu spray în ochi. Bâte, picioare, pumni până sus. M-a legat de mâini la spate, de picioare. M-a bătut. M-a ameninţat cu cuţiul la gât. Ne-au înjosit. Ne scuipau. Ne spuneau să le dăm bani.

În tot acest timp, agresorii i-au filmat pe cei doi băieţi.

Victimă: Ne spuneau să le dăm bani. Să sunăm pe părinţi, pe surori, um membru al familiei. 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Bărbulețu, cu privire la faptul că, în cursul nopții de 11 spre 12 ianuarie a.c., în timp ce se afla într-un apartament din Târgoviște, împreună cu un prieten, în vârstă de 19 ani, ar fi fost lipsit de libertate și șantajat de mai multe persoane, a anunțat IJP Dâmbovița.

Imediat după sesizare, polițiștii au descins la locuința indicată de partea vătămată, unde au identificat cea de a doua victimă, tânărul de 19 ani și doi dintre bănuiți.

“În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în intervalul orar 03:00-08:00, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 si 45 de ani, ar fi lipsit de libertate în mod ilegal cele doua victime, doi tineri, de 19 si 20 de ani, le-ar fi agresat și le-ar fi supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil, întrucât persoanele vătămate ar fi abordat, prin intermediul unei rețele de socializare, o adolescentă, în scopul întreținerii de raporturi sexuale.

Totodată, bănuiții ar fi solicitat părților vătămate 20.000 de lei pentru a nu publica imaginile înregistrate pe rețelele de socializare și ar fi sustras un autoturism în vederea folosirii, proprietatea uneia dintre victime”, au detaliat reprezentanții IJP Dâmbovița.

Cei cinci indivizi se află la sediul poliției pentru audieri și dispunerea de măsuri. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, furt în scop de folosință și lovire sau alte violențe.