Doi jandarmi au ajuns la spital după ce au fost bătuți la ieșirea din discotecă!

Doi jandarmi din Bârlad au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost bătuți de cinci „zmei” băuți și recalcitranți din comuna Bogdănești, satul Unțești.

Cei doi erau în timpul liber și fuseră la discotecă, la Clubul „Obsession”. În zori, când distracția s-a terminat, cei doi au ieșit și tocmai urma să se despartă, când au fost agățați de cinci scandalagii, beți și cu chef de glume, informează vremeanoua.ro.

Unul dintre aceștia i-a cerut jandarmilor, pe un golănesc niște bani “ca să bea și gura lor ceva”. Jandarmii nu au reacționat, dar le-au atras atenția scandalagiilor să se comporte civilizat și să nu mai  tulburare liniștea publică.

Atât le-a trebuit celor cinci zmei din Unțești că au tăbărât pe cei doi cu pumnii și picioarele. Fiind depășiți numeric, jandarmii au fost bătuți destul de bine. Culmea, cel care a lovit cu mai cu sete din grupul scandalagiilor este un minor de 17 ani.

În urma altercației, jadarmul student a ajuns cu maxilarul zdrobit la Clinica Buco Maxilo Facială din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, unde se află internat, iar celălalt jandarm a primit îngrijiri medicale la spitalul din Bârlad.

Cei cinci zmei au fost reținuți. În seara aceasta vor fi duși în fața judecătorilor de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă

„În dosarul penal în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii și lovire sau alte violențe. Polițiștii implicați în derularea acțiunii au pus în aplicare un număr de 5 de mandate de aducere.

Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate”.