Doi porci au fost transportați cu ambulanța și sacrificați în parcul amenajat de primărie! – FOTO

Un cetățean din Constanța a surprins o scenă șocantă care, din nefericire, pare să devină o obișnuință în orașele din România.

Fotografia arată o mașină de ambulanță înmatriculată în județul Ialomița parcată pe aleea unui parc din Constanța, iar la marginea vehiculului, cel puțin cinci persoane sunt implicate în tranșarea a doi purcei.

Echipa improvizată, echipată cu butelii, arzătoare și ligheane cu apă, a reușit să desfășoare un veritabil Igant în spațiul public, sacrificând, pârlind și tranșând cei doi purcei, fără ca nimeni să-i deranjeze, conform informațiilor furnizate de ziare.com.

Incidentul a avut loc într-un cartier constănțean, pe strada Progresului, într-un parc nou amenajat de Primăria Constanța cu doar două săptămâni în urmă.

Fotografia surprinsă de cetățeanul șocat a devenit virală pe rețelele de socializare, stârnind indignare în rândul locuitorilor și al internauților.

Până în acest moment, autoritățile locale nu au emis nicio declarație oficială cu privire la incident, iar cetățenii exprimă îngrijorare cu privire la respectarea normelor de igienă și a ordinii publice în spațiile destinate relaxării și recreerii.

Scena șocantă în care o mașină de ambulanță este folosită pentru activități neobișnuite într-un parc public pune în discuție necesitatea unei monitorizări sporite și a sancțiunilor corespunzătoare pentru astfel de comportamente inadecvate în spațiile comune.

Publicitate