Doi prezentatori de la ”iUmor” s-ar fi luat la trântă în culisele emisiunii!

Conform unor surse citate de Click! se pare că doi dintre prezentatorii emisiunii ”iUumor” și-ar fi spus atâtea glume ”bune” unul celuilalt încât până la urmă s-ar fi luat la bătaie…

Conform sursei citate, Șerban Copoț, unul din moderatorii emisiunii iUmor, s-ar fi îmbrâncit cu colegul său de echipă, ”magicianul”, Robert Tudor.

Se pare că între cei doi exista o stare de tensiune generată de impresia lui Copoț că, dela sosirea lui în echipă ”magicianul” i-ar fi vânat postul de coprezentator.

Treptat, ironiile s-au transformat în schimburi dure de replici și, după o remarcă spusă într-un moment nepotrivit cei doi nu și-au mai putut ține nervii sub control, lovindu-se și îmbrâncindu-se.

Sursa citată zice că în confruntarea fizică dintre cei doi au fost dărâmate decorurile, monitoare și camere de luat vederi.

În cele din urmă cei doi combatanți au fost îndepărtați unul de celălalt și bătaia a luat sfârșit.

Se pare că printre urmările pe care le va produce acest conflict va fi concedierea a cel puțin unuia dintre cei doi colaboratori ai Antenei 1.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar este de semnalat și faptul că noul slogan al emisiunii de televiziune, ”iUmor sau te omor!”, era gata să fie implementat la propriu de prezentatorii ei…

sursa: 3dots.ro