Doi români au închiriat 32 de mașini și apoi le-au vândut pentru 700.000 de euro!

În cursul zilei de joi, a început procesul la tribunalul din Heilbronn în cazul a doi cetățeni români acuzați de închirierea și revânzarea frauduloasă a 32 de vehicule în Germania.

Potrivit informațiilor furnizate de cotidianul german Stimme, cei doi bărbați sunt implicați într-un caz de fraudă comercială în formă continuată.

Parchetul aduce acuzații serioase celor doi inculpați, susținând că aceștia ar fi închiriat mașini în mod legal, pentru ulterior a le revinde unor terți cu documente false. Această schemă ar fi fost pusă în aplicare în perioada cuprinsă între martie și septembrie anul trecut, iar valoarea totală a tranzacțiilor frauduloase este estimată la aproximativ 700.000 de euro.

Procuratura susține că cei doi români ar fi falsificat acte de identitate și de înregistrare în vederea desfășurării acestui plan infracțional. Conform anchetatorilor, activitatea ilegală a avut loc în sudul Germaniei, inclusiv în orașul Heilbronn. În total, cei doi inculpați ar fi reușit să vândă fraudulos 32 de vehicule în această regiune.

Procesul, desfășurat în cadrul celei de-a 14-a Camere Penale, este programat să dureze șapte zile, în timpul cărora vor fi audiați patru martori. Autoritățile germane își propun să aducă la lumină toate detaliile acestui caz de fraudă și să asigure o justiție corespunzătoare în acest caz.

Publicitate