Doi soţi au murit după ce au dat cu spray de ţânţari în casă!

O familie din Craiova a fost lovită de o tragedie devastatoare după ce cei doi soți au murit ca urmare a utilizării inadecvate a unui spray de insecte în propria locuință.

Incidentul a avut loc la domiciliul lor din Craiova, iar vecinii și comunitatea locală sunt în șoc după pierderea neașteptată a celor doi membri ai familiei.

Publicitate

Potrivit informațiilor furnizate de redactorii de la Observator, soții în vârstă de 63 și 57 de ani, care locuiau cu chirie, au decis să-și petreacă bătrânețea într-o comună din apropiere, într-un mediu liniștit.

Cu toate acestea, o greșeală fatală a întunecat visurile lor de a trăi în siguranță și armonie. Fiica lor, îngrijorată de faptul că părinții ei s-au simțit rău peste noapte, a fost cea care a alertat autoritățile. Din nefericire, intervenția medicală s-a dovedit a fi prea târzie, iar medicii nu au reușit să-i salveze.

Potrivit informațiilor furnizate de personalul medical de la Spitalul Județean din Craiova, cei doi soți au folosit un spray de insecte în casa lor fără a respecta recomandările de utilizare. Spațiul nu a fost suficient aerisit, ceea ce a dus la acumularea substanțelor toxice.

Acestea au dus la intoxicații severe pe cale respiratorie și digestivă, punându-le viața în pericol. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în urma acestui incident tragic.

Vecinii și comunitatea din Craiova sunt profund șocați de evenimentul nefericit, și mulți se întreabă cum un gest aparent banal ca folosirea unui spray de insecte a putut avea consecințe atât de devastatoare.

Medicii atrag atenția asupra necesității de a respecta cu strictețe instrucțiunile de utilizare ale oricărui produs chimic, precum și de a lua măsuri de precauție pentru a evita astfel de tragedii.

Publicitate