Doi tineri trăiesc de ani buni fără mâncare. Spun că nu le-a mai fost foame din 2008!

Un cuplu din Statele Unite a decis că nutriţia lor are nevoie de o schimbare pe care alţii ar putea să o considere o inconştienţă: ei spun că au renunţat la mâncare aproape complet pentru că aşa trăiesc mai sănătos.

Camila Castello şi Akahi Ricardo mănâncă doar de trei ori pe săptămână şi atunci doar un fruct sau o legumă. Ei sunt adepţi ai breatharianismului, scrie Independent.

Publicitate

Breatharianismul este un concept care permite oamenilor să trăiască perioade îndelungate fără mâncare. Denumirea vine de la cuvântul „breath”, din engleză, care înseamnă „respiraţie”.

Camila Castello şi Akahi Ricardo nu s-au mai întâlnit cu senzaţia de foame din 2008
Cei doi, care locuiesc în SUA, spun că nu s-au mai întâlnit cu senzaţia de foame din 2008.

De asemenea, femeia spune că, în timpul primei sarcini, a mâncat doar de cinci ori, în nouă luni. Medicii avertizează însă că astfel de practici sunt extrem de periculoase şi nu le recomandă o astfel de dietă.

Cuplul susţine că reuşesc să rămână în viaţă cu ajutorul „energiei care există în univers şi în ei înşişi” şi astfel sunt „alimentaţi cosmic”.

Americanii afirmă, de asemenea, că timp de trei ani nu au mâncat deloc. Acum, ei mănâncă doar la evenimente sociale sau dacă vor să guste un fruct.

Publicitate