Doina Teodoru, câștigătoarea ”iUmor”, este noua iubită a lui Chef Cătălin Scărlătescu!

Viața personală a lui Chef Cătălin Scărlătescu a fost, pentru o lungă perioadă, ținută departe de ochii curioșilor. Acesta nu a vorbit niciodată despre femeile din viața lui.

Acesta a plecat în vacanță alături de noua lui iubită. Și nu mică a fost mirarea fanilor când au aflat cine este femeia alături de care celebrul și iubitul bucătar trăiește o poveste de dragoste.

Este vorba despre Doina Teodoru, pe care majoritatea românilor o știu deja după apariția în sezonul 3 al emisiunii iUmor, show-ul de divertisment difuzat la Antena 1, pe care l-a și câștigat.

Între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru e o diferență de vârstă de 18 ani, dar acest lucru nu e deloc o problemă pentru cei doi, căci dragostea nu are limite, iar vârsta e doar un număr, mai ales când sentimentele de iubire sunt atât de puternice.

Doina Teodoru e originară din Galați și are vârsta de 31 de ani. Ea și-a dorit tot timpul să fie pe scenă și să facă publicul să zâmbească. Aceasta a devenit actriță, iar visul i s-a îndeplinit. Jurații de la iUmor au fost impresionați de numerele sale din competiție, astfel că nu avea cum să nu câștige premiul cel mare.

Familia și prietenii lui Cătălin Scărlătescu i-au spus mereu chef-ului că e timpul să se pună la casa lui, iar chef-ul se pare că a ținut cont de acest lucru. Juratul de la Chefi la cuțite și Doina Teodoru au fost surprinși sărutându-se la un restaurant din Capitală.

Relația lor e una foarte serioasă, iar aceștia au planuri mari de viitor. Sora lui Cătălin Scărlătescu chiar spunea că e sigură că îl va vedea pe fratele ei la altar alături de femeia din viața sa.