Donald Trump și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv cu Coronavirus

„În această seară, eu și Melania am fost testați pozitiv cu COVD-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece peste asta împreună!”, a scrs Trump pe twitter.

Doctorul președintelui american a transmis și el un mesaj legat de starea de sănătate a lui Trump: „Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine în acest moment și vor rămâne acasă, la Casa Albă, pe timpul convalescenței lor.”

Anunţul a venit la scurt timp după ce unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticat cu Covid-19, anunță observatornews.ro.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, i-a spus joi lui Sean Hannity de la Fox News, după ce Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi prima doamnă, în vârstă de 50 de ani, au fost testaţi de asemenea.

Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland, şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA – Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna – în condiţiile în care niciunul nu purta mască.

Publicitate