Oameni fără niciun Dumnezeu! Dosar penal deschis de polițiștii de la Protecția Animalelor

Recent, un incident extrem de tulburător a șocat locuitorii din Neamț, pe fondul unui act de cruzime față de animale. Un video șocant a fost postat pe rețelele de socializare, prezentând un câine nevinovat găsit legat într-un sac în localitatea Săvinești.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au reacționat rapid la semnalarea situației, inițiind o anchetă pentru identificarea autorului acestui act brutal, informează stiri-neamt.ro.

Publicitate

Cu sprijinul comunității, au reușit să localizeze câinele și să-l salveze din situația înspăimântătoare. Animalul a fost preluat în siguranță și predat adăpostului Asociației CLAUDIA – Încă o șansă.

Deși autorul acestui gest crud nu a fost încă identificat, Poliția Neamț a anunțat că a fost întocmit un dosar penal conform OUG 155, articolul 14, alineatul 2, litera a, referitor la cruzimea față de animale. Eforturile pentru aducerea lui în fața justiției continuă.

Poliția Neamț a transmis un mesaj de responsabilitate și empatie către comunitate: „Sezonul rece poate aduce provocări suplimentare pentru animalele de companie.

Vă oferim câteva sfaturi simple pentru a contribui la protecția animalelor în sezonul rece. Asigurați-le un adăpost cald, furnizați-le apă și hrană adecvată. Dacă observați acte de cruzime față de animale, nu ezitați să ne sesizați.”

Această situație șocantă subliniază importanța implicării comunității în protejarea și promovarea bunăstării animalelor. Prin solidaritate și responsabilitate, putem contribui la construirea unei societăți mai empate și atente la nevoile celor fără voce.

CLIPUL VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI

Publicitate