Două fete de 15 ani au murit după ce s-au aruncat împreună, în gol, de pe o clădire!

Hunedoara a fost zguduită sâmbătă după-amiaza de o tragedie cumplită, în care două adolescente de 15 ani și-au pierdut viața, căzând de la o înălțime de aproximativ 20 de metri.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Hunedoara și notează Mediafax, una dintre minore a sunat-o pe mama sa înainte de a recurge la gestul sinucigaș.

Evenimentul tragic a avut loc în zona „la ruine” din Lupeni, iar polițiștii au fost alertați de către o femeie din Uricani, mama uneia dintre fete. Aceasta a relatat că fiica sa a sunat-o telefonic pentru a o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș.

Imediat după primirea apelului, polițiștii din Lupeni și echipele medicale s-au deplasat la o fostă fabrică din Lupeni, unde au descoperit trupurile celor două adolescente. Ambele victime, originare din Uricani, se pare că au suferit multiple traumatisme ca urmare a căderii de la înălțimea de aproximativ 20 de metri.

Din păcate, personalul medical a declarat decesul uneia dintre fete, în timp ce pentru cealaltă au fost efectuate manevre de resuscitare, însă fără succes.

În prezent, polițiștii desfășoară ancheta pentru a stabili motivele și circumstanțele în care a avut loc această tragedie. Un dosar penal a fost întocmit și se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Comunitatea locală este profund șocată de acest eveniment tragic, iar autoritățile se străduiesc să afle mai multe detalii despre ceea ce a dus la gestul extrem al celor două adolescente.

Publicitate