Două fete de clasa a VIII-a au băut alcool până au leșinat, în afara restaurantului!

Un bal de absolvire a clasei a opta la o școală din Otopeni s-a încheiat la spital pentru două eleve, care au leșinat la petrecere și au fost luate cu ambulanța.  

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce au apărut informații publice despre niște elevi din clasa a VIII-a de la un liceu din Otopeni care au ajuns la spital după un banchet organizat de părinți, în urma consumului de alcool şi al altor substanţe.

Inspectoratul Școlar Județean a transmis că unitatea de învățământ a anunțat incidentul luni dimineața.

Una dintre fete le-a povestit prietenelor sale că nu își amintește nimic din timpul petrecerii. Dar, cele două eleve, alături de un alt coleg ar fi consumat alcoole în afara restaurantului unde s-a ținut petrecerea.

Mai mult, banchetul s-a desfășurat în baza unui contract între unul dintre părinții elevilor și un local de lux din Otopeni, în care era menționată interzicerea comercializării alcoolului pe durata petrecerii.

Reprezentanții localului spus că prevederea s-a respectat și că elevii ar fi consumat alcool înainte de petrecere.

Polițiștii din Otopeni fac cercetări, iar rezultatele analizelor toxicologice și analizelor de sânge sunt așteptate pentru a stabili dacă și când au fost consumate băuturile alcoolice.

Publicitate