Două românce, mamă și fiică, împușcate mortal de către soțul italian! (FOTO)

Două românce, mamă și fiică, au fost împușcate mortal în nordul Italiei. Principalul suspect în cazul uciderii femeilor în vârstă de 47, respectiv 21 de ani este soțul italian al mamei. Cei doi erau în proces de divorț.

Trupurile româncelor au fost descoperite de carabinieri în interiorul locuinței, după ce vecinii i-au alertat din cauza zgomotelor auzite.

La fața locului sunt carabinierii din Tenenza di Castelfranco și Unitatea de Investigații, care au efectuat primele verificări împreună cu magistratul de gardă. Soțul româncei, un om de afaceri italian acum pensionat, este principalul suspect în ceea ce pare a fi o dublă crimă. Bărbatul, Salvatore Montefusco, în vârstă de 69 de ani, a fost reținut pentru a fi audiat.

Victimele sunt Gabriela Trandafir și fiica ei Renata Alexandra, care locuiau de ceva vreme în zona Modena, în casa din via Cassola di Sotto care face parte dintr-un complex de case în care locuiesc patru familii.

Tânăra de 21 de ani s-a născut dintr-o relație anterioară a mama ei, în timp ce românca de 47 de ani și soțul ei mai aveau un copil, acum adolescent.

Vecinii, care au aflat rapid de tragica veste, au fost șocați. Conform celor relatate de un vecin, cuplul a avut dispute de mai multe ori, iar poliția a intervenit. Cei doi au ales calea despărțirii și chiar astăzi ar fi trebuit să se țină ședința de judecată în divorț. Din poveștile vecinilor din cartier reiese o situație de profundă neliniște în relația dintre cei doi.