Dragoș Chitic îi răspunde lui Iulian Bulai în scandalul amplasării cortului USR

După ce în urmă cu câteva zile deputatul USR Iulian Bulai a acuzat conducerea primăriei Piatra-Neamț că nu permite USR să amplaseze un cort pentru strângerea de semnături pentru alegerile prezidențiale, primarul Dragoș Chitic a reacționat.

Acesta îi transmite deputatului USR o invitație la primărie, pentru a găsi o soluție legală în ceea ce privește amplasarea cortului pentru strângerea de semnături:

Citesc cu surprindere in mediul online ca un domn deputat USR de Neamt , Iulian Bulai, este suparat pe raspunsul dat de Primaria Piatra Neamt, argumentat de catre juristii institutiei cu prevederile legale in vigoare, la o solicitare din partea partidului domniei sale privind amplasarea unui cort pentru strangerea de semnaturi pentru candidatul USR la alegerile prezidentiale.

Interesant este ca o parte din presa de casa a partidului domnului deputat, pornind de la postarea domniei sale , m-a acuzat pe mine si PNL Piatra Neamt de obstructionarea USR in campania de strangere de semnaturi desi eram in concediu de odihna in perioada respectiva, nu am avut cunostinta despre aceasta solicitare, raspunsul dat de primarie a fost semnat de viceprimarul care ma inlocuieste atunci cand lipsesc, Bogdan Gavrilescu iar eu m-am autosuspendat in urma cu doua luni din toate functiile detinute in PNL.

Domnule deputat daca ati fi de buna-credinta ati fi stiut ca in intreg mandatul meu de primar la Piatra Neamt am respectat si aplicat legile fara discriminare, mare parte dintre ele votate si de dumneavoastra in parlament.

Ati fi stiut deasemenea daca nu ati fi interesat doar de lupta politica ca sunt o persoana deschisa la dialog, implicata sa gaseasca solutii legale la problemele comunitatii pe care o conduc si care sprijina in limita competentelor si a legii actiunile tuturor partidelor politice.

Pentru ca suntem amandoi oameni de dreapta m-as fi asteptat sa luati aceeasi atitudine fata de abuzurile pe care le face PSD in privinta finantarii societatii Troleibuzul si in multe alte situatii care afecteaza viata pietrenilor si functionarea Primariei Piatra Neamt.

Pentru ca mi-am incheiat cele cateva zile de concediu din acest an va invit luni 19 august la ora 11.00 la Primaria Piatra Neamt sa discutam acest aspect si sa gasim impreuna o solutie care sa se incadreze in prevederile legale in vigoare”, a declarat primarul Dragoș Chitic

Publicitate