Dublu asasinat! Doi studenți la medicină au fost găsiți incendiați după ce au fost uciși!

Descoperire macabră, în această dimineață, într-un cartier din municipiul Iași. Din primele informații se pare că un băiat, student la medicină și iubita acestuia au fost găsiți fără viață. Nu se cunosc, încă circumstanțele.

Tânăra este din Miroslava și se mutase cu iubitul ei, în chirie, de aproximativ o lună. Cei doi erau studenți la Universitatea de Medicină „Grigore T. Popa” din Iași, informează Aloiasi.ro.

Tânărul student este de origine marocan, iar potrivit unor surse, ar fi trebuit să plece miercuri, în străinătate, împreună cu iubita sa, însă aceștia nu au mai ajuns la aeroport. Din informațiile obținute se pare că trupurile celor doi ar fi fost incendiate.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost ridicate și sunt transportate la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Polițiștii verifică toate camerele de supraveghere din zonă, pentru a reface firul poveștii. La fața locului au ajuns și procurorii.

Polițiștii au descins în campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”, căminul T7 pentru investigații.

„Au fost găsiți în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost uciși şi li s-a dat foc. Cadavrele aparțin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani.

S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfășurare”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Mihaela Apostol.