Dumitru Dragomir, șocat de nota de plată primită pentru un pește: ”E nenorocire!”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a rămas uimit și dezamăgit în momentul în care a primit nota de plată la un restaurant de lux din București. Invitându-și soția la masă, a fost surprins de suma considerabilă pe care a trebuit să o plătească pentru experiența culinară oferită.

„Dacă vrei pește, să nu te duci la restaurant, stai acasă! Cumperi de la alimentară sau de la alte magazine pește și ți-l faci acasă, cu 100 de lei. Am fost cu nevastă-mea la o masă în doi și am dat câteva milioane. E nenorocire”, a declarat Dumitru Dragomir, exprimându-și dezamăgirea față de costurile ridicate ale mesei.

Publicitate

Fostul președinte al LPF a făcut referire și la nota totală plătită, subliniind că suma a fost uluitoare pentru doar două persoane.

„Am fost cu ea la un restaurant și mi-am luat un pește. Eu, care de ani de zile nu mă mai uit la prețuri, am zis că peștele ăla a fost prea scump. Era restaurant de lux, e nebunie cu ăștia. Sunt foarte scumpe astea în București. Am dat jumătate de salariu minim pe economie pe acel pește. 10-12 milioane a fost masa în doi”, a adăugat Dragomir.

Aceste declarații au fost făcute în contextul unei discuții în care fostul președinte al LPF a criticat costurile aparent exagerate din unele restaurante de lux din București, subliniind că prețurile practicate acolo sunt nesustenabile pentru mulți oameni.

Incidentul a stârnit discuții pe tema costurilor din industria ospitalității și a ridicat semne de întrebare cu privire la accesibilitatea și transparența prețurilor practicate în unele localuri de elită din capitală.

Publicitate