După 20 de ani, Piatra-Neamț redevine roșu! Niță & Chitic vor conduce orașul

După 20 de ani, timp în care orașul Piatra-Neamț a fost condus de “dreapta”, și aici ne referim la mandatele lui Gheorghe Stefan din partea PDL, apoi Dragos Chitic și Andrei Carabelea de la PNL, a venit rândul ca PSD să pună mâna pe oraș prin intermediul lui Adrian Niță care ieri a fost votat de pietreni.

Așadar, municipiul reședință de județ devine roșu. Probabil miile de oameni care în urmă cu câțiva ani ieșeau pe străzi și scandau în potriva PSD-ului care masacra legile justiției, au uitat acele vremuri și s-au gândit să ofere o șansă partidului condus astăzi de Marcel Ciolacu.

Pe lângă Adrian Niță care va ocupa postul de primar, la primărie îl vom avea din nou pe Dragoș Chitic, cel care a devenit traseist peste noapte și care a trecut de la PNL la PMP și mai apoi la PSD iar partidul i-a promis drept recompensă funcția de city manager.

Iată că acesta se reîntoarce în primărie și odată cu el probabil se vor întoarce și micile “combinații” cu firmulițele care pe vremea lui au prosperat financiar.

Chiar dacă proiectele de mobilitate urbană, scrise cu picioarele si de care orașul nu avea nevoie au fost concepția lui Dragoș Chitic, iată că Andrei Carabelea trebui să plătească pentru faptul că le-a pus în practică și trebuie acum să plece acasă iar culmea, Dragoș Chitic revine la primărie pe cai mari. Așau au dorit pietrenii…

Adrian Niță a câștigat la câteva sute de voturi în fața șui Andrei Carabelea. Autoritatea Electorală Permanentă a publicat rezultatele oficiale doar în 30 de secții de votare (până la ora 5:30), rezultatele fiind:

NIŢĂ VASILE-ADRIAN-PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- 4279 voturi
CARABELEA ANDREI-PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL- 3962 voturi
PANAITE VASILE-PARTIDUL UMANIST SOCIAL LIBERAL- 1294 voturi
APOPEI MARIUS-VASILE-ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR- 956 voturi
TATOMIR ALINA-MIHAELA-ALIANȚA DREAPTA UNITĂ USR – PMP – FORȚA DREPTEI- 795 voturi

Știre în curs de actualizare…

Publicitate