După ce a încins o horă în benzinărie, Diana Șoșoacă a spălat luneta murdară a unei autospeciale de poliție!

Senatorul Diana Șoșoacă, împreună cu deputatul Mihai Lasca, avocatul Dan Chitic și Luis Lazarus s-au prins într-o horă într-o benzinărie OMV.

Alături de alte câteva persoane, aceștia protestează împotriva creșterilor mari de prețuri la carburanți.

”Ieșiți în toate orașele, blocați toate benzinăriile!”, a strigat Diana Șoșoacă. În marile orașe ale României, cetățenii au început să ocupe benzinăriile alimentând doar cu câțiva bani, cu scopul de a bloca activitățile benzinăriilor.

Nu doar hora a fost momentul de maximă atenție, ci și atunci când a pus mâna pe o racletă și a spălat luneta unei autospeciale de poliție venită să alimenteze la stația de carburant.

 

@andrei_denis_ Răspunde lui @pricopie_daniela #viral #foryoupage #dianasosoaca #bucuresti #parlament #senatour #europe #viralvideo ♬ sunet original – Denisandreiofficial

În marile orașe ale României, cetățenii au început să ocupe benzinăriile alimentând doar cu câțiva bani, cu scopul de a bloca activitățile benzinăriilor.

În urma nemulțumirilor cauzate de continua creștere a tarifului combustibilului din ultima perioadă, mai mulți cetățeni din diferite părți ale țării s-au mobilizat pentru a organiza un protest împotriva prețului carburanților.

Având în vedere că prețul carburanților a depășit 9 lei pe litru, mai multe persoane au creat o pagină pe Facebook denumită „Protest împotriva prețului carburanților”, unde oamenii încep să se organizeze pentru a ieși la manifestații publice în mai multe benzinării ale țării.