După ce a lovit un pui, o maşină a fost călcată în picioare de o turmă de elefanţi! – FOTO

O turmă de elefanți sălbatici din Malaezia a generat haos pe o autostradă în urma unui incident șocant în care un autoturism a fost călcat în picioare de către animale.

Evenimentul a avut loc pe o autostradă întunecată și înnorată, când o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 48 de ani a lovit un pui de elefant care se afla pe drum alături de turmă, potrivit informațiilor furnizate de autoritățile locale.

Publicitate

Poliția a dezvăluit că impactul a determinat căderea puiului de elefant la pământ, declanșând o reacție violentă din partea celorlalți cinci membri ai turmei. Aceștia s-au repezit către mașină și au început să o calce în picioare, într-un gest aparent de răzbunare pentru suferința suferită de puiul lovit.

„Mașina s-a izbit de puiul de elefant care mergea pe drum cu turma. Acesta a căzut la pământ. Văzând asta, ceilalți cinci elefanți s-au repezit spre mașină și au început să o calce în picioare”, au explicat autoritățile.

După ce puiul s-a ridicat și a părăsit zona împreună cu restul turmei, poliția nu a făcut încă cunoscute informații cu privire la eventualele răniri ale ocupanților mașinii. Cu toate acestea, vehiculul a suferit avarii grave în urma incidentului.

Evenimentul reprezintă o ilustrare tragică a interacțiunii dintre animalele sălbatice și infrastructura umană, atrăgând atenția asupra necesității măsurilor de precauție și respectului față de habitatul acestor creaturi magnifice. Autoritățile locale examinează acum modalități de prevenire a unor astfel de incidente viitoare și de protejare a atât a oamenilor, cât și a faunei sălbatice.

Publicitate