După ce Putin a mobilizat rezerviștii, biletele de avion și de tren s-au epuizat în câteva minute!

După anunțul lui Putin privind mobilizarea rezerviștilor, toate biletele pentru zborurile de la Moscova la Istanbul și Erevan s-au epuizat în câteva minute. Site-ul web al Căilor Ferate Ruse a înghețat din cauza numărului de încercări de cumpărare a biletelor.

Și pe internetul rusesc, noua interogare de succes este „Cum să spargi o mână acasă”, conform Google Trends.

Pe rețelele de socializare, rușii au început să critice masiv regimul de la Kremlin după ce președintele Vladimir Putin a anunțat începutul mobilizării parțiale.

Imediat după discursul lui Putin, pe canalele rusești de Telegram au apărut sute de comentarii care cer trimiterea la război a deputaților și a președintelui însuși. Mulți au mai scris că au prevazut decizia și armata lor nu este atât de puternică pe cât se spune la televizor, potrivit ziare.com.

„Poate că Putin și deputații vor intra în război?”, „Toți vom fi trimiși acolo!”, „La naiba! Haideți să ieșim în stradă!”, „Vova, fă-ne o favoare: mori”, „Mergi tu în tranșee”, au scris utilizatorii.

Oamenii încă nu înțeleg cine va fi trimis la război, dar comentatorii a ajuns la aceeași concluzie – mai devreme sau mai târziu toată lumea va fi mobilizată.

„Cel mai groaznic este că această măsură nu va ajuta”, „Nimeni nu mi-a atacat țara!”, „Ce ar trebui să apărăm?” – scriu rușii.

Mulți au menționat chiar sloganul „Fără război!”, pentru ca părinții și soții lor să nu fie luați la război și au întrebat dacă este posibil să plece în străinătate. În comentarii au fost cei care au continuat să scrie despre „victorie” și „succes”.

Putin a anunțat că bărbații în rezervă vor fi mobilizați, iar scopul „operațiunii speciale” ar fi doar Donbasul.