După marele succes al primului sezon din ”Squid Game”, un nou serial coreean face furori pe Netflix! (VIDEO)

Cei care au văzut deja „Squid Game”, nu s-au ferit să afirme că succesul serialului este greu de egalat. Până se pregătește sezonul doi al filmului, a apărut un nou serial. Tot coreean și deja primește laude din toate părțile.

Un nou serial care are în centrul acțiunii o avocată este pe cale de a deveni unul dintre cele mai de succes seriale coreene. Nu o spunem noi, ci cifrele și criticii care au urmărit deja serialul. Toată lumea susține că producția este pe drumul cel bun, informează zutv.ro

„Extraordinary Attorney Woo” urmărește povestea lui Woo Young-woo, o avocată cu autism. Producția este în topul recomandărilor Netflix de mai bine de două săptămâni. Mai mult, serialul a devenit cea mai vizionat producție non-engleză la nivel global în săptămânile 4-17 iulie, potrivit datelor furnizate de Netflix.

„Extraordinary Attorney Woo” este pe locul 1 în opt țări și este prezent în primele zece poziții din alte 22 de țări. Asta sună foarte bine pentru Astory Co., studioul de producție din Coreea de Sud care a realizat și „Kingdom”, un alt succes de pe Netflix.

Finalul primului sezon din „Squid Game” a lăsat loc pentru o continuare. Fanii au crezut de la început că va urma ceva mai mult. În plus, pe platformă el este listat ca serial, nu ca miniserie.

Cum toată lumea avea nevoie de o confirmare, producătorul serialului a făcut marele anunț. Acesta dat de înțeles că, în curând, acțiunea va merge mai departe.

„A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viață primul sezon „Squid Game”. În schimb, a fost nevoie de 12 zile pentru ca „Squid Game” să devină cel mai popular serial Netflix de până acum.

Cu siguranță există multă presiune asupra modului de realizare a sezonului 2 ca să fie și mai bun. Știu că mulți dintre fani și publicul larg s-au bucurat foarte mult de idea continuării seriei. Într-adevăr ne concentrăm pe cum să-l facem și mai interesant pentru public”, arată scrisoarea producătorului postată de Netflix.