După modelul ”Chitic” de la Piatra-Neamț, un alt liberal a turnat asfalt în câmpul cu porumb

Primăria din Piatra Neamț a asfaltat o stradă care se termină în câmp. Lucrarea a costat 90 000 de euro, iar edilul susține că a făcut tot ce a putut de banii respectivi. „Suntem într-o primă etapă în acest an, în care am asfaltat de câți bani am avut.”, declara Dragoș Chitic în octombrie 2019.

Investiția pare desprinsă dintr-un film de comedie. Strada se termină în câmp cu o trecere de pietoni și un semn STOP și este trasată și pregătită pentru preluarea traficului. Lucrarea a fost finalizată în octombrie 2019, însă primarul dădea garanții că va fi continuată cu o altă lucrare.

Asfaltarea din Piatra-Neamț a ajuns pe euronews.com.

Asăzi, un alt edil liberal, primar într-una dintre cele mai bogate comune din România are pe teritoriul său unele dintre cele mai scurte drumuri asflatate din țara noastră. Acestea se ramifică dintr-o șosea proaspăt asfaltată și ea care face legătura între satul din Comuna Brazi şi Centura de Vest a Ploieştiului.

Acest drum judeţean are o lungime de aproximativ 3 kilometri şi îi ajută pe localnici să ajungă mai repede în DN1. Despre această nouă variantă, oamenii sunt deosebit de încântați și spune că îi ajută să scurteze aproximativ opt kilometri pentru a ajunge pe Centrua Ploieştiului.

Nimeni nu înțelege, însă cum de din această nouă şosea proaspăt asfaltată se desprind mai multe bretele asfaltate care se opresc în mijlocul câmpului, în lanurile cu porumb.

Surse din cadrul administaţiei publice locale au precizat că în planurile cadastrale în zona respectivă există mai multe drumuri tehnologice care brăzdează câmpul, doar că oamenii le-au ignorat şi au plantat pormb peste ele, scrie Adevărul.

Până la ora redactării acestei ştiri, edilul comunei Brazi nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, scriu cei de la ph-online.ro.

Publicitate