După o ceartă violentă, un bărbat și-a stropit fiul cu spirt și i-a dat foc!

Caz înfiorător în Galaţi: un bărbat a încercat să îşi incendieze propriul copil. Bărbatul a fost arestat. Adolescentul de 16 ani era crescut doar de tată şi a supravieţuit atacului.

Totul s-a întâmplat într-o garsonieră de la marginea Galaţiului, acolo unde cei doi locuiau. Între ei a pornit o ceartă violentă, moment în care bărbatul şi-a bătut fiul de 16 ani, după care l-a stropit cu spirt şi i-a dat foc.

La o parte dintre aceste scene au fost de faţă şi câţiva vecini, care spun că între cei doi există o relaţie tensionată şi că în ultima perioadă băiatul a creat probleme familiei.

Imediat după scandal, copilul a ajuns la spitalul unde se află internat şi acum, cu arsuri de gradul II pe 10% din suprafaţa corpului, dar şi multiple leziuni în urma bătăii. Tatăl a fost reţinut 24 de ore de poliţişti, după care judecătorii au decis să-l aresteze preventiv.

Povestea lui Marius (44 ani) și a lui Andrei a început în urmă cu 16 ani, odată cu venirea pe lume a adolescentului, într-un spital din București. Născut din relația pe care bărbatul o avea cu o femeie ce îi era, la acea vreme, concubină, băiatul nu a avut noroc de la început, cea care i-a dat viața abandonându-l în maternitate, la doar trei săptămâni.

Tatăl nu s-a îndurat să îl părăsească și l-a luat în urma mai multor demersuri, de la vârsta de trei luni. Singur fiind și foarte tânăr, l-a lăsat pe Andrei în grija părinților săi, în județul Giurgiu. Îl vizita frecvent, îi trimitea bani și se asigura să nu îi lipsească nimic, informează viata-libera.ro.

În urmă cu zece ani, Marius s-a stabilit în Galați, unde a început o relație cu o femeie. Trei ani mai târziu, în 2014, avea să îl aducă și pe Andrei, mai ales că bunica, cea care îl crescuse de mic, murise de cancer.

Copilul, pe atunci în vârstă de 9 ani, nu a fost pe placul noii concubine a lui Marius, care a rupt relația, nedorind să își asume creșterea unui copil străin. De atunci, bărbatul și-a crescut singur fiul, dar a fost bântuit mereu de gândul că din cauza copilului el nu a avut noroc în viață, fapt pe care ar fi obișnuit să i-l reproșeze deseori.