După o întâlnire romantică, o româncă a mușcat urechea partenerului ei, smulgând o bucată!

O plimbare romantică în centrul orașului Ariccia s-a transformat într-un coșmar pentru un cuplu de logodnici de origine română în vârstă de 40 de ani, după ce o ceartă aparent banală a escaladat rapid într-o încăierare violentă, culminând cu smulgerea unei părți din urechea bărbatului.

Evenimentul tragic a avut loc în zona centrală Corso Gramsci, la scurt timp după ce cei doi au luat masa într-un restaurant local. În jurul orei 22:00, o dispută aprinsă a izbucnit între cei doi logodnici, transformându-se rapid într-o confruntare fizică, cu lovituri de picior și pumni.

Publicitate

Femeia, aparent inițiatoarea conflictului, s-a dovedit a fi extrem de agresivă, atacându-și partenerul în mod repetat cu violență. Însă momentul care a șocat martorii a fost când românca a mușcat cu furie urechea dreaptă a bărbatului, sfâșându-i o parte din aceasta. Sângerând abundent, victima a căzut în mijlocul străzii, pierzând cunoștința și lovindu-se la cap.

Trecătorii au alertat imediat serviciile de urgență și poliția, iar bărbatul rănit a fost transportat la spitalul Castelli de către echipajul medical de la 118. Medicii au intervenit prompt, aplicând copci și reușind să reatașeze parțial urechea mutilată în urma mușcăturii crude.

Agresorul, o femeie româncă, a fost condusă la secția de poliție pentru procedurile de identificare, însă conform legii Cartabia, nu a fost posibil să se inițieze o plângere din oficiu împotriva sa.

Victima ar fi trebuit să depună plângere pentru ca autoritățile să poată acționa legal. Cu toate acestea, se pare că bărbatul rănit a decis să nu inițieze o acțiune legală împotriva partenerei sale, lăsând incidentul să rămână fără urmări legale.

Publicitate