După o șicanare în trafic, un bărbat a fost lovit intenționat cu maşina și târât pe trotuar! – VIDEO

Un eveniment deosebit de grav a avut loc sâmbătă dimineața în Slatina, la intersecția dintre strada Ionașcu și bulevardul Nicolae Titulescu, unde un bărbat a fost lovit intenționat de un autoturism și târât mai mulți metri pe trotuar.

Incidentul a avut loc în contextul unui conflict de trafic între doi șoferi.

Publicitate

Potrivit informațiilor disponibile, unul dintre conducătorii auto implicați în dispută a decis să oprească mașina și să coboare, poziționându-se în fața vehiculului celuilalt șofer, după o șicanare în trafic.

Într-un gest aparent fără ezitare, șoferul advers a apăsat pedala de accelerație, lovind cu forță bărbatul aflat în fața mașinii sale. Acesta a fost ulterior târât pe trotuar, aproape sub mașina agresorului, pe o distanță considerabilă.

La fața locului au intervenit imediat mai multe autospeciale de poliție și echipe medicale, care au acordat îngrijiri de urgență victimei. Autoritățile desfășoară acum investigații amănunțite pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru a identifica factorii care au dus la escaladarea conflictului într-o manieră atât de violentă.

În ciuda eforturilor depuse de echipele medicale, starea bărbatului rănit rămâne critică, iar autoritățile continuă să adune probe și mărturii pentru a aduce lumină asupra acestui incident șocant.

Publicitate