După o șicanare în trafic, un bărbat s-a răzbunat incendiind mașina celuilalt șofer! – FOTO

Autorul incendiului de la mașina de serviciu a directorului de la Piețe SA Timișoara a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani. Potrivit polițiștilor, acesta a recurs la acest gest extrem ca formă de răzbunare după o presupusă altercație în trafic.

Ulterior, individul a fost internat în Spitalul de Psihiatrie Jebel pentru o evaluare medicală, informează News.ro.

Anchetatorii au confirmat identitatea suspectului ca fiind bărbatul de 58 de ani și au declarat că acesta ar fi comis incendiul ca o reacție la o presupusă șicanare în trafic. După desfășurarea audierilor și administrarea probatoriului, s-a dispus măsura internării sale timp de 30 de zile în Spitalul de Psihiatrie Jebel, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice complexe.

„În urma cercetărilor și a probatoriului adunat, față de bărbatul în vârstă de 58 de ani, s-a dispus măsura internării pentru 30 de zile la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel, în scopul efectuării unei expertize psihiatrice complexe”, a declarat IPJ Timiș, referindu-se la cazul incendierii mașinii directorului de la Piețe SA Timișoara.

Reprezentanții poliției au subliniat că, odată ce vor primi raportul complet al expertizei, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților pentru a decide asupra unei eventuale măsuri preventive.

Incidentul a avut loc acum o săptămână, când mașina de serviciu a directorului piețelor din Timișoara, Mirel Pop, a fost incendiată în fața casei sale. „În jurul orei 3.00 am fost anunțat de un vecin că mașina de serviciu, parcată în fața casei mele, arde ca o torță.

Am sunat imediat serviciul de urgențe 112, iar pompierii au intervenit rapid pentru a stinge focul. Mașina a suferit pagube în proporție de 95%. După cercetările de la fața locului, s-a constatat că incendiul a fost pus intenționat, fiind descoperită sub mașină o cârpă îmbibată cu motorină. A fost un act intenționat”, a declarat Mirel Pop pentru Press Alert.

Publicitate