Ea este mama cu cei mai mulţi copii din România: are 44 de ani și 20 de copii!

Georgiana Văcaru, în vârstă de 44 de ani, a devenit femeia din România care are cei mai mulți copii, reușind să-și întemeieze o familie cu un număr record de 20 de membri. Timp de 20 de ani, ea a rămas însărcinată în fiecare an, iar acum se bucură de o casă plină de viață și zâmbete în comuna argeșeană Stoenești. C

u toate că se confruntă cu provocări în creșterea celor 20 de copii, Georgiana și soțul său se descurcă din punct de vedere financiar, însă povestea lor este departe de a se încheia.

Publicitate

Familia Văcaru locuiește într-o casă cu opt camere, pe care au amenajat-o pentru a găzdui toți copiii. Părinții au recurs la paturi suprapuse pentru a face față spațiului restrâns. Cu toate acestea, Georgiana nu intenționează să se oprească aici.

Ea crede că fiecare copil aduce bucurie în viața sa și își dorește să aibă și mai mulți. De la vârste fragede, îi învață pe copii să se organizeze și să contribuie în funcție de capacitățile fiecăruia.

„Ne descurcăm bine, îi antrenez să facem lucrurile împreună. Cei mai mari ajută, iar cei mici fac treburi potrivite vârstei lor. Nu consider nimic dificil, dar mi-e greu să fiu plecată de acasă atunci când nasc sau când trebuie să mă detașez pentru câteva zile. G

ândul meu se îndreaptă mereu spre ei și le simt lipsa. Am petrecut mult timp doar între ei și cu ei”, a mărturisit Georgiana Văcaru conform stirilebzi.ro.

Starea de sănătate a femeii este perfectă, conform medicilor. Cel mai în vârstă copil al cuplului are 25 de ani, iar cinci dintre cei 20 de copii au părăsit deja casa părintească și și-au început propria viață.

Familia numeroasă se întreține din alocațiile copiilor și din munca soțului, care pleacă la muncă în străinătate de două ori pe an, primăvara și toamna, pentru o perioadă de o lună sau două. După aceea, se întoarce acasă alături de familia sa.

Numele alese cu grijă de mama cu cei mai mulți copii din România sunt: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania și Sofia Natașa.

Cu toate provocările și sacrificiile implicate în creșterea unei familii atât de numeroase, Georgiana Văcaru este o sursă de inspirație și admirare pentru comunitatea locală și pentru întreaga țară.

Publicitate