Elev de nota 10, înaintat în funcția de înlocuitor al comandantului colegiului!

Răzvan Manea, singurul licean din Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” care a obținut media 10 la finalul anului școlar 2023-2024, a fost înaintat în gradul de elev plutonier adjutant.

Data de 20 iunie a marcat un moment important în parcursul său de elev militar, în cadrul festivității de încheiere a anului școlar, când a primit recunoașterea muncii depuse pe parcursul anilor.

După ce a fost admis primul la concursul de admitere în clasa a IX-a, Răzvan a continuat pe același drum al excelenței și a reușit să fie lider în toți cei trei ani de studiu. Chiar dacă acest succes vine cu foarte multe responsabilități, el este hotărât să rămână un model pentru colegii săi și să îndeplinească toate sarcinile pe care le va avea.

Răzvan este absolvent al cursului „Liderii Mileniului III”, desfășurat în colegiu, precum și al cursului „Tineri pentru performanță” și al cursurilor „Hai la Olimpiadă”, organizate în Brașov, la UNITBV. De asemenea, a participat la Tabăra Internațională de Tineret a CLIMS, la Ștafeta veteranilor și la numeroase concursuri desfășurate online.

Își dorește să urmeze cursurile Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”, pentru care se va pregăti cu seriozitate și foarte multă ambiție, așa cum a făcut și până acum.

„A fost un an plin de provocări și momente deosebite, dar am învățat să le fac față cu determinare și disciplină. Voi continua să mă dedic studiilor și să îmi urmez visul de a deveni ofițer în cadrul armatei române”, a declarat Răzvan Manea.

Elevii și profesorii colegiului îl felicită pentru realizările sale remarcabile și îi doresc succes în viitoarele provocări.

Publicitate