Elon Musk a devenit tată pentru a douăsprezecea oară!

Elon Musk, magnatul tech, a devenit din nou tată, anunțând nașterea celui de-al doisprezecelea copil la începutul acestui an. Nou-născutul este rodul relației sale cu Shivon Zilis, directorul de proiecte speciale al companiei Neuralink, potrivit unui raport Bloomberg.

Musk a confirmat informația pentru Page Six, subliniind că evenimentul nu a fost un „secret” pentru cei apropiați. „În ceea ce privește ‘a avut în secret un copil’, acest lucru este fals. Toți prietenii și familia noastră știu.

Faptul că nu am emis un comunicat de presă, ceea ce cred că ar fi un comportament ciudat, nu înseamnă ‘secret’”, a declarat Musk publicației britanice.

Acesta este cel de-al treilea copil al cuplului, după gemenii născuți în 2021, pentru care Musk a depus ulterior o petiție în instanță pentru a le schimba numele, astfel încât să includă numele de familie al tatălui și numele de familie al mamei ca parte a numelui mijlociu.

Nu este clar câți copii are Musk în total, dar 11 copii sunt recunoscuți oficial: cinci cu prima sa soție, autoarea Justine Musk, trei cu muziciana Grimes și trei cu Zilis.

Vestea despre noul copil al lui Musk cu Zilis vine la câteva săptămâni după ce The Wall Street Journal a raportat că miliardarul avea „relații care sfidau limitele” cu angajate de la SpaceX. Potrivit raportului, o fostă angajată SpaceX l-a acuzat pe Musk că i-a cerut de mai multe ori să aibă copii cu el.

După ce a refuzat oferta lui Musk, i s-a refuzat o mărire de salariu. Publicația a mai raportat că ea a părăsit în cele din urmă compania și a primit un pachet de despăgubire evaluat la peste un milion de dolari.

Musk a vorbit public despre riscurile scăderii ratei natalității în lume, afirmând că această problemă este cea mai mare amenințare pentru civilizație. De asemenea, a spus că și-a încurajat prietenii să aibă mai mulți copii. La o zi după ce Business Insider a raportat că a avut gemeni cu Zilis, el a postat pe X că face tot posibilul „pentru a ajuta la criza de subpopulație.”

Musk nu este singurul magnat din tehnologie care dorește să se reproducă pentru a salva umanitatea. Ideologia a câștigat teren printre unii oameni puternici care cred că pot contracara riscurile scăderii ratelor natalității prin producerea de descendenți genetic superiori.

Publicitate