Eugen Țapu despre șeful PSD Neamț: ”ION de pe toloacă”

ION de pe toloacă!” Acesta este mesajul cu care senatorul Eugen Țapu-Nazare îl gratulează pe Ionel Arsene, șeful PSD Neamț și președintele Consiliului Judeean Neamț.

În ultima perioadă se prefigurează un câmp de luptă deschis între cei doi oameni politici, atacurile (unele sub centură) și acuzele fiind tot mai intense.

În textul postat pe facebook, senatorul Țapu îi acuză pe Arsene de lipsa de viziune și dezinteres cu privire la administrarea județului Neamț și atragerea de investitori, după ce, în urmă cu o săptămână, șeful CJ Neamț îl ataca pe senatorului liberal, reproșându-i că este prea ”guraliv în presă”.

Lipsa unei strategii de dezvoltare pe termen mediu și lung, dezinteresul în ceea ce privește atragerea de investitori, dar și crearea de noi oportunități, plasează județul nostru pe ultimele locuri în ceea ce privește câștigurile salariale.

În aceste condiții, nu-i de mirare că tinerii aleg să plece, iar finanțatorii își concentrează investițiile în alte zone, acolo unde administrațiile județene sunt deschise și prietenoase, interesate de dezvoltare.

Cu Ionel Arsene la cârma județului, un om dezinteresat și nepriceput, preocupat doar de șușanele și jocuri de culise, Neamțul a ajuns ca o toloacă (pământ nemuncit, conform DEX).

Se pare că renumele căpătat în urmă cu mulți ani, ”ION de pe toloacă”, l-a ajuns din urmă”, este mesajul denatorului Eugen Țapu-Nazare.

 

Publicitate