Falși polițiști, cu cagule, au intrat peste o familie, i-a culcat la pământ și le-a luat 20.000 euro

O familie din Popești Leordeni, județul Ilfov, a fost tâlhărită, în noaptea de marți spre miercuri, de indivizi mascați care s-au dat drept polițiști.

Falșii polițiști au organizat o „percheziție” la o familie din Popești Leordeni. Unul sare gardul proprietății, ajutat de doi dintre agresori. Odată ajuns în curte, el le-a deschis poarta celorlalți patru.

Cei cinci i-au legat membrii familiei de mâini și de picioare. Apoi, potrivit unor surse, ar fi fugit cu 20.000 € și cu mașina familiei. După ce au comis jaful, cei cinci au fost preluați de un autoturism. Jaful ca în filme a avut loc în noaptea de marți spre miercuri.

Membrii familiei s-au chinuit timp de două ore să se desfacă din legăturile făcute de falșii polițiști și au reușit să dea alarma abia în jurul orelor 6 dimineața, când au sunat la 112. Polițiștii, cei adevărați de data asta, au făcut cercetări la fața locului.

„La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 07:17, polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată în jurul orei 04:30, 2 persoane de sex masculin au pătruns în locuința apelantului, din orașul Popești Leordeni, dupa care, l-au legat, atât pe el, cât și pe soția și soacra acestuia.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Popești Leordeni, specialiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități specifice din competență”, a informat Poliția din Popești -Leodeni.