Fază de cascadorii râsului! Un gol a fost anulat după ce jucătorul și-a dat cu stângul în dreptul! – VIDEO

Partida Newcastle – Fulham, din runda cu numărul 20 din Premier League, a consemnat o fază extrem de amuzantă pentru spectatori!

La jumătatea primei reprize, la scorul de 0-0, centralul Jones a acordat lovitură de pedeapsă în favoarea oaspeților, după ce a consultat sistemul VAR. Sârbul Aleksandar Mitrovic și-a asumat responsabilitatea executării penalty-ului, însă s-a făcut de râs.

Golgheterul lui Fulham a trimis balonul în plasă, dar a alunecat chiar înaintea execuției și a atins mingea cu piciorul stâng înainte de a o lovi cu dreptul. Arbitrul a sesizat eroarea și a anulat golul, iar jocul a continuat cu lovitură liberă indirectă pentru Newcastle.

Gafa lui Mitrovic i-a costat pe cei de la Fulham. Suedezul Alexander Isak, introdus în minutul 71, le-a adus victoria ”Coțofenelor” în minutul 89, iar Newcastle continuă cursa pentru un loc de Champions League.

 

@digisport.ro Aleksandr Mitrovic a marcat din penalty, dar și-a dat cu stângul în dreptul și golul a fost anulat. #football #fotbal #footballtiktok #mitrovic #newcastle #fulham #premierleague #romania #digisport ♬ sunet original – Digi Sport

sursa: digisport.ro