Femeie lovită cu bestialitate de patron cu toporul, după ce a mers să-și dea demisia!

Incident șocant într-o comună din Mehedinți! O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu bestialitate. Familia acesteia îl acuză pe patronul firmei la care lucrează că ar fi lovit-o cu toporul, informează Antena3.

Incidentul s-a petrecut la un magazin din comuna Șimian. Acolo, femeia de 38 de ani a mers pentru a-și depune demisia.

Însă lucrurile nu au decurs cum spera ea, astfel că aceasta ar fi fost lovită cu brutalitate de administratorul societății, care nu a acceptat demisia. Familia povestește că femeia a fost lovită cu toporul.

”Geanta plină de sânge, volanul, scaunul, toate murdare de sânge, și înăuntru puteți vedea că totul este plin de sânge”, povestește soțul femeii.

”Și-a depus cererea pentru demisie acum patru zile, nu a vrut să o primească. I-a spus să meargă din nou luni sau marți. Ea când s-a dus acum, el a închis biroul și a bătut-o cu toporul. I-a spus că a furat un pachet de cafea. Ca motiv să o prindă, să nu își dea demisia, i-a rupt mâinile și a bătut-o cu toporul”, mai povestește acesta.

”Eu nu i-am dat niciodată o palmă! Rar familii să se înțeleagă cum m-am înțeles eu cu ea”, spune el, cu ochii în lacrimi.

Femeia a reușit să ajungă acasă cu ultimele puteri. Din păcate, odată ajunsă acasă, starea femeii s-a agravat. În ciuda faptului că a fost transportată de urgență la spital, femeia a intrat în comă, iar medicii se luptă acum să îi salveze viața.

Bărbatul de 47 de ani, administratorul societății care a lovit-o pe angajata sa, a fost reținut pentru 24 de ore. Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe iar patronul magazinului urmează să fie anchetat.