Femeie trimisă în judecată după ce a furat din Cutia milei fabuloasa sumă de 15 lei!

O femeie din comuna Săbăoani, județul Neamț, a fost deferită justiției de către procurori pentru furtul din cutia milei dintr-o biserică, conform informațiilor furnizate de autorități.

Incidentul a avut loc în data de 5 februarie 2021, în jurul orelor 15:00, când femeia a intrat în incinta unei biserici din zonă, informează stiri-neamt.ro.

Publicitate

Potrivit probei administrate în cadrul procesului, inculpata a fost identificată ca fiind persoana care a smuls cu forța cutia milei, provocând daune materiale în biserică și sustrăgând o sumă de bani estimată la 300 de lei, deși femeia spune că a luat doar 15 lei.

Interesant este faptul că, după săvârșirea furtului, femeia a părăsit inițial locația și a încercat să solicite transport pe drumul național DN 2 (E 85), fără succes.

Nemulțumită de situație, s-a întors în biserică, unde a sustras banii, conform informațiilor furnizate de anchetatori.

Descoperirea furtului a fost făcută mai târziu de către preotul bisericii, care a observat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Ulterior, acesta a postat imaginile pe rețeaua de socializare Facebook, cerând sprijinul comunității în identificarea persoanei implicate.

Într-un turneu surprinzător al evenimentelor, o femeie care a văzut postarea pe rețeaua de socializare a bisericii l-a contactat pe preot, recunoscând că persoana din imaginile respective este chiar sora ei.

În urma audierilor, inculpata a recunoscut faptele, mărturisind că a sustras suma de doar 15 lei din cutia milei. Procesul continuă, iar inculpata este acum în atenția instanței pentru a se stabili consecințele legale ale acțiunilor sale.

Publicitate