Fetiță de 12 ani abuzată sexual atât de frate cât și de propriul tată mai bine de 2 ani!

Caz înfiorător petrecut în comuna Poiana Lacului, județul Argeș, unde o fetiță de 12 ani ar fi fost batjocorită în mai multe rânduri de tatăl și fratele mai mare. 

În luna noiembrie a anului trecut, fetița a reclamat la Poliţie că fratele în vârstă de 16 ani a forţat-o de mai multe ori să întreţină relaţii sexuale, scrie observatornews.ro.

Ancheta a stabilit că într-adevăr, minora fusese abuzată de la vârsta de 10 ani, iar minorul a fost arestat preventiv, şi în prezent fiind în arest. Deşi la acel moment fetiţa nu a spus de frică, ulterior, s-a stabilit că şi tatăl a abuzat-o. Mai mult s-a aflat că Ionel M., de 47 de ani, şi-ar fi bătut toţi cei şapte copii de mai multe ori.

Oroarea a ieşit la iveală după arestarea fratelui de 16 ani, când 5 copii minori au fost plasaţi în regim de urgenţă fiind preluaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.

Pentru administrea probatoriului, în cursul zilei de 22 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză.

Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi (ieri n.r.) a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Acesta a fost prezentat în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

A ascuns abuzul tatălui de frică

Cei 7 copii, 6 băieți și o fată, locuiau cu tatăl în comuna Poiana Lacului. Mama lor a murit în urmă cu doi ani și de atunci minorii au rămas în grija tătălui.

Bărbatul este cunoscut de oamenii legii, fiind cercetat într-un dosar de conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis, dar mai ales, din cauza numeroaselor scandaluri provocate la beţie.

Încă de la data la care fiul de 16 ani a fost arestat, şi asupra tatălui au planat suspiciunile de viol. Deşi a fost întrebată de anchetatori, de frică, fetiţa nu a spus că și părintele a abuzat-o.

Minorii au fost plasaţi la trei asistenţi maternali, iar în timpul şedinţelor de consiliere copiii ar fi povestit cum erau bătuţi de tată. De asemenea, după mai multe luni, simţindu-se protejată, fetiţa, acum în vârstă de 12 ani, a mărturisit că şi tatăl ar fi batjocorit-o.

Publicitate