Fiul unei femei de serviciu a ajuns director la școala unde lucrează mama lui – VIDEO

Elena Negru, o femeie de serviciu din județul Suceava, poate privi cu mândrie la eforturile sale de a-și susține copiii în parcursul lor academic, devenind o mamă împlinită atunci când fiul său a devenit directorul școlii la care ea încă lucrează.

Cu mai bine de 16 ani în urmă, Elena Negru s-a angajat ca femeie de serviciu la școala din pitoreasca localitate Bilica, cu scopul de a-și sprijini copiii în obținerea unei educații superioare. Prin multă trudă și sacrificii, astăzi, ea poate vedea cum roadele sacrificiilor sale se împlinesc.

Publicitate

Cu emoție în glas, Elena Negru povestește despre eforturile pe care le-a depus pentru a-și vedea copiii realizându-și visurile și spune că nu regretă nimic. Ea își amintește că și ea a avut visul de a deveni învățătoare, dar viața i-a rezervat alte direcții.

Totuși, și-a transmis dragostea pentru învățătură copiilor săi și le-a explicat încă de mici importanța educației.

De-a lungul timpului, Elena Negru a reușit să le ofere fiecărui copil o educație superioară, iar astăzi se bucură de realizările lor. Fiul său, Costică Negru, este directorul Școlii „George Tofan” din Bilica de mai bine de 13 ani și se declară mândru de mama sa, recunoscând că sprijinul și sacrificiul ei au jucat un rol crucial în parcursul său academic.

Costică Negru, care a urmat liceul și universitatea datorită banilor câștigați de mama sa, a devenit profesor de istorie și geografie, iar acum este director de școală. El subliniază faptul că mama sa a fost motorul care i-a susținut și pe el și pe surorile sale în realizarea visurilor lor.

Recent, Elena Negru a contribuit activ, alături de fiul său, la procesul de renovare al mai multor săli de curs. Ea a lucrat cot la cot cu echipa de muncitori, demonstrând încă o dată devotamentul și sprijinul său necondiționat.

Deși sacrificiile au fost numeroase și a trecut prin multe momente dificile, Elena Negru afirmă că așteaptă cu nerăbdare să se retragă la pensie în toamnă. Chiar dacă conștientizează că pensia nu va fi foarte mare, satisfacția de a-și fi ajutat copiii să devină persoane de succes rămâne mai puternică.

Povestea Elenei Negru reprezintă un exemplu inspirațional de devotament și susținere pentru copiii săi. Ea a dovedit că dragostea unei mame și determinarea pot transforma viața copiilor și pot aduce bucurie și împlinire în familie.

Comunitatea locală îi recunoaște eforturile și o consideră un model de urmat în susținerea educației și dezvoltării personale a copiilor.

 

Publicitate