Florin Piersic donează toate câștigurile din teatru unei fetițe pe care a vrut să o înfieze!- VIDEO

Din culisele vieții sale, celebrul actor Florin Piersic a dezvăluit o poveste emoționantă despre inimă și generozitate, dezvăluind că acum mulți ani, a ales să înfieze o fetiță pe nume Măriuca, acționând dintr-o inimă plină de compasiune și dorința de a oferi un viitor mai bun unei micuțe lipsite de familie.

Într-un interviu inedit dat lui Dan Negru, actorul a deschis sufletul și a împărtășit această poveste cutremurătoare. Florin Piersic a explicat că a observat-o pe Măriuca, o fetiță frumoasă și inteligentă, pe platourile de filmare, informează 3dots.ro.

Publicitate

Dialogul lor a dus la descoperirea faptului că micuța era orfană și trăia cu o mătușă, fiind lipsită de sprijin parental.

Profund impresionat de povestea acestei fetițe și de condițiile sale dificile, Florin Piersic a simțit nevoia de a interveni și a hotărât să o înfieze pe Măriuca.

Însă, conștient că programul său încărcat nu-i permitea să ofere timpul necesar creșterii și îngrijirii ei, a luat decizia de a o susține financiar, direcționând toți banii câștigați din activitatea sa teatrală către binele și educția micuței.

„Fetița mi-era foarte dragă. Eu am avut o soră care s-a pierdut, în ’42. Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: ‘vreau să o înfiez!’”, a mărturisit actorul, arătând că gestul său a fost motivat de dorința de a oferi dragoste și sprijin unei ființe neajutorate.

Cu toate acestea, viața actorului era deja complicată la acel moment, fiind căsătorit și având o carieră ce-i ocupa întregul timp. Cu toate acestea, hotărârea sa de a oferi ajutor unei suflete nevinovate nu a fost diminuată.

Actorul a recunoscut că decizia de a o înfia a fost întâmpinată cu rezerve de către familia sa, care i-a subliniat dificultățile și răspunderea uriașă pe care o implică înfierea unui copil. Cu toate acestea, el a continuat să sprijine financiar micuța Măriuca din tot ceea ce câștiga din activitatea sa teatrală.

Această poveste uluitoare a fost adusă în lumină de Dan Negru, care a dorit să împărtășească gestul nobil al lui Florin Piersic, subliniind că uneori, cele mai mari acte de generozitate se petrec în tăcere, pentru că binele făcut discret este cel care contează cu adevărat.

Publicitate