Florin Piersic a povestit cum a fost jefuit, iar hoții i-au furat pistoalele din ”Mărgelatu”! – VIDEO

Ajuns la frumoasa vârstă de 86 de ani, maestrul Florin Piersic a povestit cu umorul său caracteristic despre momentul în care a fost jefuit.

Actorul și-a construit o cabană în apropierea Clujului și a fost victima unei spargeri. Florin Piersic s-a întâlnit cu hoții după ce aceștia au fost prinși de autorități, informează B1tv.ro.

Publicitate

Actorul a fost invitat în podcastul moderat de Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre viața și cariera sa. De asemenea, inegalabilul actor a amintit și despre momentul în care i-a fost jefuită cabana și i-au fost furate pistoalele din filmul „Mărgelatu”.

Florin Piersic a povestit faptul că și-a construit o cabană pe valul Someșului, iar aceasta a fost prădată de hoți. Actorul a mărturisit faptul că hoții au fugit cu pistoalele pe care acesta le-a folosit în filmul de succes Mărgelatu. Momentul culminant al povestirii a fost, însă, faptul că Florin Piersic s-a întâlnit cu cei ce i-au jefuit casa de vacanță.

Acesta povesteșe cu mult amuzament de fiecare dată, când vorbește despre momentul în care a fost jefuit de hoți. Actorul și-a construit o cabană în apropiere de Cluj, iar în urmă cu câțiva ani, hoții i-au spart locuința de vacanță.

După ce au fost prinși de oamenii legii, Florin Piersic s-a și întâlnit cu cei care l-au jefuit. Actorul a dezvăluit că hoții i-au furat pistoalele pe care le-a folosit în filmul „Mărgelatu”.

„Aveam pistoalele rămase de la «Mărgelatu’». Erau de formă prin casă, ce muniție?! Într-o zi, de Paști, eram plecat în Bucovina. În loc să ia o fotografie, amintire cu mine, că mi-au spart cabana, mi-au luat pistoalele.

Bani? «Ciuciu», de unde?, că n-aveam bani nici pe mine. Într-o zi, mi le-a adus cineva, pistoalele, le-au găsit aruncate în apă, în râul de lângă. După o săptămână, două, mi i-a adus polițistul pe hoți. Așa am făcut, cred că am procedat cel mai bine”, a mărturisit Florin Piersic în podcast-ul Fain și simplu, scrie Viva!.

Publicitate