Florin Salam a fost reținut! Este acuzat că a luat bani pentru mai multe evenimente la care nu s-a mai dus

Manelistul de renume Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a primit sume de bani în avans pentru a susține diverse evenimente, dar nu s-a prezentat la acestea.

Potrivit surselor Digi24, acuzațiile vin din partea a trei persoane, provenite din localitățile Ploiești, Dolj și Argeș.

Publicitate

Informațiile furnizate de Poliția Capitalei arată că artistul a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere legală. Ancheta este în desfășurare, iar surse apropiate anchetei afirmă că aceasta ar putea implica și alte persoane.

Această acțiune a avut loc în urma unor plângeri depuse împotriva lui Florin Salam. Conform acestora, artistul ar fi primit în avans sume de bani pentru a participa la evenimente, însă nu și-a onorat angajamentele și nici nu a restituit banii încasați.

Într-un caz, o persoană susține că a plătit artistului o sumă de 3.000 de euro în avans pentru un program muzical în vara anului 2021, dar acesta nu s-a prezentat la evenimentul respectiv și nu a returnat banii. Alte două plângeri vizează sume și evenimente similare.

Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile continuă să adune dovezi și să audieze persoanele implicate. Florin Salam, alături de alte două persoane, se confruntă cu acuzații de înșelăciune în acest caz.

Publicitate